Een schokkende openbaring zet de wereld van een tiener op zijn kop in dit huiveringwekkende blik op het kwaad dat zich onder zelfs de meest gezonde community's kan bevinden.

Tyler Burnside (Charlie Plummer) is een padvinder, een vrijwilliger bij zijn plaatselijke kerk, en de plichtsgetrouwe zoon van een vooraanstaande, gemeenschapsleidende vader (Dylan McDermott).

Er is maar één ding wat het de stille stad in Kentucky waar hij woont lastig maakt: de onopgeloste moorden - waarbij tien vrouwen op wrede wijze werden gemarteld en gedood door een psychopaat die bekend staat als Clovehitch die de gemeenschap meer dan een decennium geleden op zijn grondvesten deed schudden.

Wanneer Tyler een verzameling van verontrustende beelden ontdekt die zijn vader in zijn bezit heeft, begint hij te vermoeden dat de man die hij het meest vertrouwt in de wereld Clovehitch moet zijn en dat zijn dodelijke drift misschien nog niet voorbij is.

Met onverbiddelijke spanningen tekent regisseur Duncan Skiles een perfect beeld van de volledig Amerikaanse familie - en scheurt het vervolgens stuk voor stuk in flarden.

  • Release date: 28 maart 2019
  • Regie: Duncan Skiles
  • Schrijver: Christopher Ford
  • Cast: Charlie Plummer, Dylan McDermott, Samantha Mathis

 

Door: Engedingen - Bron: Rapid trailor