Deze zomer worden alle regels overtreden als een sekte van wetteloze plunderaars besluit dat de jaarlijkse Purge niet stopt bij het aanbreken van de dag en in plaats daarvan nooit mag eindigen in The Forever Purge.

Voortbouwend op het recordbrekende succes van The First Purge 2018, stormt Blumhouse's beruchte terreurfranchise innovatief nieuw terrein binnen als leden van een ondergrondse beweging, die niet langer tevreden zijn met een jaarlijkse nacht van anarchie en moord, en besluiten Amerika in te halen met een eindeloze campagne van chaos en bloedbad. Niemand is veilig.

Adela (Ana de la Reguera, Cowboys & Aliens) en haar man Juan (Tenoch Huerta, Days of Grace) wonen in Texas, waar Juan werkt als ranchhand voor de rijke familie Tucker. Juan maakt indruk op de Tucker-patriarch, Caleb (Will Patton, Halloween), maar dat voedt de jaloerse woede van Caleb's zoon, Dylan (Josh Lucas, Ford v Ferrari).

Op de ochtend na The Purge valt een gemaskerde bende moordenaars de familie Tucker aan, waaronder Dylans vrouw (Cassidy Freeman, HBO's The Righteous Gemstones) en zijn zus (Leven Rambin, The Hunger Games), waardoor beide families gedwongen worden om samen te vechten. terug terwijl het land in chaos verandert en de Verenigde Staten om hen heen uiteen beginnen te vallen.

The Forever Purge, gebaseerd op een scenario van franchisemaker en verhalend meesterbrein James DeMonaco, wordt geregisseerd door Everardo Gout, schrijver-regisseur van de bekroonde thriller Days of Grace.

De film is geproduceerd door de oprichters van de franchise: Jason Blum voor zijn Blumhouse Productions; Platinum Dunes-partners Michael Bay, Andrew Form en Brad Fuller; en Man in a Tree-duo James DeMonaco en zijn oude producerende partner Sébastien K. Lemercier.

De uitvoerende producenten van de film zijn Marcei A. Brown, Everardo Gout en Jeanette Volturno. Universal Pictures presenteert, in samenwerking met Perfect World Pictures, een productie van Platinum Dunes / Blumhouse / Man in a Tree.

  • Release datum: 2 Juli 2021
  • Regiseur: Everardo Gout
  • Schrijvers: James DeMonaco, James DeMonaco (characters)
  • Cast: Josh Lucas, Ana de la Reguera, Cassidy Freeman

Door: Engedingen.com - Bron: Universal Pictures