De film volgt Jess, een verpleegster en moeder die onlangs is gescheiden van haar man, die met haar dochter Tyler en jonge zoon Owen terugkeert naar haar oude boerderij. Kort nadat Jess haar intrek heeft genomen, ontsnapt de hond van Owen het bos in en komt dagen later terug, doordrenkt met bloed en hondsdol.

Wanneer hij Owen aanvalt en bijt, wordt de resulterende infectie van de beet met de dag alarmerender naarmate het gedrag van Owen beangstigend en dodelijk wordt.

Terwijl hij dieper in de diepten van de ziekte spiraalt, ontdekt Jess een verontrustende remedie, waardoor ze zich afvraagt hoe ver ze bereid is te gaan om haar kind in leven te houden.

  • Regiseur: Brad Anderson
  • Schrijver: Will Honley
  • Cast: Onalee Ames, Erik Athavale, Rodrigo Beilfuss
  • Release datum: 12 januari 2023

Door: Engedingen.com - Bron: Rapid Trailer

DISCLAIMER: Alle materialen in deze video's worden gebruikt voor amusementsdoeleinden en vallen binnen de richtlijnen van redelijk gebruik. Geen inbreuk op het auteursrecht bedoeld. Als je de auteursrechteigenaar bent of vertegenwoordigt van het materiaal dat in deze video wordt gebruikt, en je hebt een probleem met het gebruik van dat materiaal, kunt je hier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons opnemen.