Evil Dead Rise is een angstaanjagende nieuwe aflevering in de iconische horrorfranchise die in de jaren tachtig door Sam Raimi is gemaakt. Een nieuwe groep jonge mensen ontdekt het Necronomicon en ontketent onbedoeld de moeder van alle kwaad.

Evil Dead Rise verplaatst de actie van het bos naar de stad en vertelt het verwrongen verhaal van twee van elkaar vervreemde zussen, gespeeld door Sutherland en Sullivan, wiens hereniging wordt afgebroken door de opkomst van vleesbezittende demonen.

Ze komen in een oerstrijd om te overleven terecht terwijl ze worden geconfronteerd met de meest nachtmerrieachtige versie van het gezin die je je kunt voorstellen.

  • Regiseur: Lee Cronin
  • Schrijvers: Lee Cronin, Sam Raimi
  • Cast: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgan Davies
  • Release datum: 21 april 2023

Door: Engedingen.com - Bron: Warner Bros NL

DISCLAIMER: Alle materialen in deze video's worden gebruikt voor amusementsdoeleinden en vallen binnen de richtlijnen van redelijk gebruik. Geen inbreuk op het auteursrecht bedoeld. Als je de auteursrechteigenaar bent of vertegenwoordigt van het materiaal dat in deze video wordt gebruikt, en je hebt een probleem met het gebruik van dat materiaal, kunt je hier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons opnemen.