Insidious: The Red Door is een Amerikaanse bovennatuurlijke horrorfilm geregisseerd door Patrick Wilson in zijn regiedebuut, met een scenario van Scott Teems naar een verhaal van de bedenker van de serie Leigh Whannell.

De film is een direct vervolg op Insidious (2010) en Insidious: Chapter 2 (2013), en dient zowel als het vijfde deel in de Insidious-franchise als het vijfde deel in termen van chronologie. Ty Simpkins, Wilson, Andrew Astor en Rose Byrne hernemen hun rollen uit de films. Hiam Abbass en Sinclair Daniel voegen zich ook bij de cast.

Na de release van Insidious: The Last Key in 2018 koos Blumhouse Productions voor mogelijkheden om toekomstige films in de franchise te produceren, waaronder een cross-over met de Sinister-serie. In oktober 2020 kondigde de studio aan dat Wilson de nieuwe film zou regisseren en erin zou spelen, waarbij Teems het script zou schrijven op basis van een verhaal geschreven door Whannell.

  • Regiseur: Patrick Wilson
  • Schrijvers: Leigh Whannell, Scott Teems
  • Cast: Ty Simpkins, Patrick Wilson, Rose Byrne
  • Release datum: 7 Juli 2023

Door: Engedingen.com - Bron: Movie Trailers Source

DISCLAIMER: Alle materialen in deze video's worden gebruikt voor amusementsdoeleinden en vallen binnen de richtlijnen van redelijk gebruik. Geen inbreuk op het auteursrecht bedoeld. Als je de auteursrechteigenaar bent of vertegenwoordigt van het materiaal dat in deze video wordt gebruikt, en je hebt een probleem met het gebruik van dat materiaal, kunt je hier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons opnemen.