1aa-thinckstock.jpg

Foto: © Thinkstock.

Iedereen die ooit met kinderen heeft gewerkt, weet dat ze lang niet allemaal even braaf zijn. Sommigen zijn zelfs regelrecht angstaanjagend, zoals de exemplaren hieronder.

Op sociaalnetwerksite Reddit lanceerde iemand een vraag voor leerkrachten: "Heb je ooit een leerling gehad waarvan je dacht dat hij of zij een psychopaat in wording was?" De antwoorden zijn talrijk, verontrustend en vaak ronduit griezelig:

"Hij vond het geweldig leuk om de meisjes in de klas een oncomfortabel gevoel te geven. Hij ging dan op hun bank zitten, of dreef ze in een hoek. En het erge: hij was enorm charmant, altijd aan het glimlachen. Zelfs toen hij naar de directeur moest omdat hij een potlood in een meisje haar oog wilde duwen - hij vroeg zich af wat er zou gebeuren - bleef hij lachen. Op zijn oude school had hij ook al wat dieren mishandeld."

"Hij vermoordde het klaskonijn met meerdere messteken."

"Een jongen uit het tweede leerjaar. Enorm manipulatief, en bedreigde andere kinderen. Toen er een psycholoog kwam meevolgen in de klas, vertelde ik de leerlingen dat het om een inspectie voor mij ging. Hij gedroeg zich heel de tijd voorbeeldig. Toen de psycholoog weer weg was, knipoogde hij naar mij en vroeg of hij het goed had gedaan."

"Hij brak in bij de buren en stal hun huisdier, een fret. Hij vermoordde het, stroopte het en nagelde het aan hun voordeur. Toen ze een andere fret in huis namen, deed hij het opnieuw. Hij was amper 12 jaar oud, en werd ook verdacht van brandstichting. Zijn ouders zijn uiteindelijk verhuisd om de sociale diensten te ontlopen."

"Ik had een heel schattig meisje in het zesde leerjaar. Blonde krullen, blauwe ogen, heel beleefd en populair... Een engeltje, tot bleek dat ze een uitgewerkt en heel gedetailleerd plan op haar computer had staan om mij en een collega te vermoorden. Ze werd amper vijf dagen geschorst en gewoon in een andere klas gezet. Maar ik heb al haar leerkrachten in de volgende jaren op de hoogte gebracht."

"Hij was zo'n 14 jaar oud, en ik was de vervanger van hun vaste leerkracht. Toen iemand een potlood liet vallen, bukte ik me om het op te rapen. Toen ik weer rechtkwam, stond de grootste jongen van de klas naast mij. "Braaf meisje", fluisterde hij. Ik stamelde gechoqueerd 'Excuseer?', waarna hij antwoordde in een griezelige stem: "Zou je liever een stout meisje zijn?". Uiteindelijk werd hij uit de school gezet omdat hij een meisje had lastig gevallen. Ik ben vrij zeker dat hij nu in de gevangenis zit voor zedenfeiten."

Door: Tine Kintaert - Bron: News.com.au