forest.jpg

Foto: © Unsplash.

In India heeft een 17 jarige tiener een 23 jarige aanrander lik op stuk gegeven door hem zijn geslachtsapparaat af te snijden.

Nadat een menigte ijzingwekkenwekkend geschreeuw uit de jungle hoorde verrijzen nabij het dorp Incholi zagen zij vervolgens hoe een tiener die even haar behoefte dacht te kunnen gaan doen, onder het bloed, uit de wildernis te voorschijn stapte. In haar hand had ze het terreur-apparaat van haar belager.

De dorpelingen hebben de zwaar mishandelde man naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een politiewoordvoerder was hij er slecht aan toe.

Na verhoor van de tiener, is vastgesteld dat ze het mes van haar aanvaller heeft ontfutseld en vervolgens mee heeft aangevallen rond zijn edele delen.

Ze heeft een aanklacht tegen de man in gediend. Aangezien de aanrander en het meisje uit verschillende dorpen komen, heeft de politie als voorzorgsmaatregel de beveiliging rond het dorp verscherpt.

Alhoewel de tiener zich van geen heldendaad bewust is, schept de media in India er genoegen in dat de rollen eens flink om gedraaid worden in aanrandingszaken.

In India bestaat nog steeds de doodstraf op verkrachting, die voor het laatst in 2004 is uitgevoerd.

Door: Rene Velleman - Engedingen.com - Bron: terrorscoop.com - Foto-credit: Unsplash