clown1b.jpg

Foto: © PeteLinforth

Op de vraag van het artikel van afgelopen week 2 September jongsleden. When will they get back? Kunnen we je nou berichtgeven. Na nog een week van nagelbijtende spanning lijkt de gemeenschap van het stadje Greensville nog steeds gevangen in zijn eigen Stephen King film.

Volgens een politie woordvoerder van South Carolina zijn er op nieuw verklaringen binnen gekomen van kinderen die benaderd zijn door clowns die hen proberen mee te lokken naar de bossen van het stadje Greensville.

Opvallend is dat het hier om twee clowns gaat die in hun eentje kinderen benaderen met snoepgoed en mee proberen te lokken de bossen in.

clown1c.jpg

Foto: © RyanMcGuire

Gestoken in witte overals met witte handschoenen, rode schoenen aan hun voeten, rood piekerig haar met daar onder hun lijkbleke gezichten en felrode neus, doken de macabere clowns op de meest verlaten plekken van Greensville op.

In plaats van geld kregen de kinderen kregen ditmaal snoep aangeboden om hen mee de bossen in te volgen. Op het moment dat de locale politie arriveerde nadat de kinderen bij het eerste incident, alarm hadden geslagen was de clown al in het niets op gegaan.

location_1.jpg

Foto: Dit is de plek waar een van de clowns gespot werd door de kinderen.

Even na middernacht was het weer raak. Een tweede clown werd een blok verder dan de eerste melding gesignaleerd. De politie die nu snel ter plaatse was, ving nu echter ook achter het net. Ook hier was de clown al spoorloos verdwenen.

Soortgelijke incidenten zijn nu ook in andere delen van South Carolina gemeld. De politie neemt deze zaak nu uiterst serious op. Afgelopen week waren er tevens telefonische meldingen binnen gekomen van mensen die clowns in hun tuin hadden gezien.

Op een kinderspeelplaats bij een appartementen complex zijn afgelopen week ook twee clowns gesignaleerd. Nadat kinderen achter het tweetal aan gingen, zijn zij er met een auto er van door gegaan.

Wordt vervolgd...

Lees ook: The clowns from Greensville

Door: Rene Velleman - Bron: Wtvr.com - Foto-credits: PeteLindForth - RyanMcGuire