motel_location.jpg

Foto: Het motel in Lynnwood © rv.

DEen 24-jarige vrouw uit Edmonds in de staat Washington heeft zondagavond geprobeerd haar online date met een zakmes dood te steken in een motel in Lynnwood. Ze verklaarde aan de politie dat ze van plan was om daarna zijn hart op te eten. Ze vroeg haar slachtoffer herhaaldelijk of hij een seriemoordenaar was. Toen die ontkennend antwoordde, kroop ze op hem en zei: "Ik ben er wél een".

De 29-jarige man slaagde erin om aan het geweld te ontsnappen en vluchtte met ernstige verwondingen naar een filiaal van Wallgreen's. In het ziekenhuis bleek dat zijn long geperforeerd was, maar hij overleefde de messteken van de vrouw. Hij benadrukte dat hij via een advertentie op het internet met de vrouw had afgesproken en dat het "niet enkel voor de seks" was.

De vrouw werd, met het mes nog in haar zakken, aangehouden en is inmiddels voor de rechter verschenen. Ze had blijkbaar ook een briefje geschreven waarin stond dat ze nog meer zou moorden. Dat wou ze aan het lijk van haar date bevestigen. Maar zover kwam het dus niet.

Op de vraag wat er gebeurd was, zou ze tegen de politie gezegd hebben: "Ik ben een leegloper". Ze werd nog niet aangeklaagd, maar blijft aangehouden. De borg is op 1 miljoen dollar gezet.

Door: Hln.be - Bron: Komonews