Andrea_Heming.jpg

Foto: De voortvluchtige Andrea Heming. © Las Vegas Metropolitan Police Department.

Een man die maandenlang te kampen had met niet aflatende buikpijn, diarree en bloedneuzen, is tot een ontnuchterende ontdekking gekomen. Hij bleek een giftige stof in zijn bloed te hebben die wordt gebruikt om kakkerlakken uit te roeien en onderzoek toonde aan dat die hem was toegediend door... zijn vrouw. Toen ze ondervraagd werd, gaf ze een ongelofelijke reden aan voor haar gedrag.

De bal ging aan het rollen toen dokters ontdekten dat haar man boorzuur in zijn lichaam had, een gevaarlijke chemische stof. Onderzoek leidde al snel naar zijn vrouw, Andrea Heming (49). Zij ging door de knieën en bekende dat ze de stof in zijn ontbijtgranen, energiedrankjes en slagroom had gedaan. Toen haar werd gevraagd naar de reden waarom, gaf ze een ongelofelijk antwoord.

"Ik was het beu om seks met hem te hebben", vertelde de vrouw uit Spring Valley in de Amerikaanse staat Nevada. "Ik wilde hem niet dood, daarvoor gebruikte ik niet genoeg gif. Ik wilde alleen dat hij impotent zou worden." De vrouw stond twee jaar geleden voor de rechter en pleitte schuldig. Ze ging er echter vandoor de avond voor de uitspraak. De politie is er nu eindelijk in geslaagd om haar te lokaliseren: in Mexico. Ze riskeert 15 jaar cel. "Ik hoop dat ze snel achter de tralies zit", aldus haar (intussen) ex-man. Hij dook onder in Californië omdat hij nog altijd in angst leeft dat ze achter hem aan zou komen.

Stewardess

"Haar vreemde gedrag was echter niet alleen op mij gericht", aldus de man, die vier jaar met Heming was getrouwd. "Zo vertelde ze me eens dat ze toen ze stewardess was, ooit een verdovend middel in het drankje deed van iemand die lastig was tijdens de vlucht."

Door: Koen Van De Sype - Bron: 3 News, Daily Mail