Wordt het de techniek die het weer gaat beheersen in de toekomst? In iedergeval wel in de rampenfilm Geostorm waar de Tjunami's, tornados, en superstormen als warme broodjes over de toonbank gaan en de wereld op het punt staat om te vergaan.

Race tegen de klok

Wanneer het netwerk van satellieten die ontworpen zijn om het wereldwijde klimaat te beheersen, de Aarde aanvallen, is het een race tegen de klok om de echte bedreiging te ontdekken.

Het Dutchboy satelietprogramma wat gemaakt was om de Aarde te beschermen tegen de rappe ontwikkelingen van de klimaatsveranderingen begint na twee jaar een eigen leven te leiden en veroorzaakt ploteseling de ene na de andere natuurramp.

Natuurgeweld

Om een halt toe te roepen aan het extreme natuurgeweld moeten twee broers het gaan opnemen tegen de elementen. En dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.

Danny Cannon en Dean Devlin

Regiseurs Danny Cannon en Dean Devlin (Independence Day) hebben de handen nogmaals in een geslagen om een onvergetelijke spektakel-film op het witte doek te realiseren.

Dit maal dus niet tegen de Aliens, maar tegen onze oude vertrouwde Moedertje Natuur.

Het schouwspel van een Wereld die tornado's en tjunami's lijkt uit te spugen, laat je even voelen wat klimaatsverandering kan gaan betekenen op Aarde en in onze toekomst.

De film komt in Oktober in de zalen en zal waarschijnlijk op menigeen een onvergetelijke indruk achterlaten.

Door: Rene Velleman - Bron: denachtvlinders.nl