haunting_of_hill_house.png

Afbeelding: The haunting of Hill house.

 

The Haunting of Hill House, de nieuwste serie van Netflix gebaseerd op de Shirley Jackson-roman met dezelfde titel, heeft een huiveringwekkende nieuwe trailer.

Het nieuwste project van horrorregisseur Mike Flanagan, The Haunting of Hill House, vertelt het verhaal van een gezin dat opgroeit in een spookhuis. Het botst van verleden naar heden. We zien hoe dit enge huis een familie teistert en speelt met hun geest.

De trailer laat zien dat de kinderen hun moeder vragen over zeer enge dingen die hen kunnen overkomen - "Wat als ik droom dat je ons wegstuurt in het donker en we gewond raken?" "Wat als ik zo verdrietig ben en bang van de duisternis ben?" Dat ik vergif in neem? De serie wisselt heden en verleden met elkaar af en snijdt naar scènes in de toekomst, waar de volwassen kinderen diezelfde angsten tegenkomen.

 

 

Flanagan regisseerde eerder de Netflix-films Gerald's Game, een psychologische horrorfilm gebaseerd op een roman van Stephen King en de geprezen slasher Flick Hush. Hiermee wordt Flanagan's vierde Netflix-titel en zijn eerste televisiereeks gemarkeerd. Andere bekende namen zijn Oculus en Ouija: Origin of Evil.

haunting_of_hill_house2.jpg

 

 

  • The Haunting of Hill House gaat in première op Netflix op 12 oktober.
  • Regiseur: Mike Flanagan
  • Schrijfster: Shirley Jackson
  • Cast: Mckenna Grace, Carla Gugino, Michiel Huisman

 

Door: Engedingen - Bron: IMDB