darkweb.JPG

 

Het dark web is een onderdeel van het wereldwijde web dat niet rechtstreeks vindbaar is voor de zoekmachines.

CB2.JPG


Deze kindrobot met een biomimetisch lichaam (CB2), ontwikkeld door professor Ishiguro aan de universiteit van Osaka, werd gebouwd om de mensachtige cognitieve ontwikkeling in robots te bestuderen. Een vreemd concept op zichzelf, toch?

virus_trea1t.jpg


Van over heel de wereld komen berichten binnen van overheden en bedrijven die momenteel gehackt worden. De aanval begon in Oekraïne, maar volgens de Zwitserse overheid zijn nu vooral Rusland, het Verenigd Koninkrijk en India getroffen. Het gaat om het 'Petya'-virus.

snapchat_case.jpg

DParanoia en angst regeren in het landelijke plaatsje Delphi in de Amerikaanse staat Indiana nadat de lichamen van twee vriendinnetjes langs een verlaten spoorweg werden teruggevonden. Hun moordenaar loopt nog vrij rond.

motel_location.jpg


Een 24-jarige vrouw uit Edmonds in de staat Washington heeft zondagavond geprobeerd haar online date met een zakmes dood te steken in een motel in Lynnwood. Ze verklaarde aan de politie dat ze van plan was om daarna zijn hart op te eten. Ze vroeg haar slachtoffer herhaaldelijk of hij een seriemoordenaar was. Toen die ontkennend antwoordde, kroop ze op hem en zei: "Ik ben er wél een".