cage_off_death.jpg


Ben je niet snel bang? Dan is deze attractie in het Australische Darwin iets voor jou. Voor 112 euro kan je in de 'Cage of Death' stappen en een kwartier lang zwemmen in een kooi met een gigantische krokodil van 5 meter lang. Alleen gescheiden door een dunne plastic wand.

tijger.jpg


Een bezoeker van een Chinese dierentuin is vandaag overleden aan zijn verwondingen nadat hij was gegrepen door een tijger. Dat meldt de Chinese nieuwswebsite South China Morning Post.

1a-heyena.jpgIn Zuid-Afrika heeft een hyena het gezicht van een 15-jarige jongen vermorzeld. Zijn opa vertelt dat de jongen de hele aanval bij bewustzijn was. "Hij hoorde het geluid van zijn botten kraken als een zakje chips."

 


 

In een dierenopvangcentrum in de Australische stad Townsville heeft een krokodil een verzorgster aangevallen. Een bezoeker filmde het schokkende incident. Renee Robertson, het slachtoffer, kan haar confrontatie met het reptiel gelukkig navertellen.

 


 

De 33-jarige Gerard van Laar uit Dedemsvaart heeft een hachelijk avontuur beleefd in Nepal. Hij was met een gids bezig aan een tocht door het Bardiya National Park toen ze werden aangevallen door een tijger. ,,Ik heb zóveel geluk gehad dat de tijger eerst achter mijn gids aanging'', zegt hij telefonisch vanuit Nepal.