Amityville_horror_house-02.png

 

Het verhaal van de familie Lutz inspireerde het boek "The Amityville Horror" van Jay Anson, dat later werd omgezet in een populaire filmfranchise. Het boek en de films tonen de ervaringen van de familie Lutz met spookachtige verschijningen, demonische stemmen en andere onverklaarbare verschijnselen.

FritzHaarmann-1.jpg

 

Fritz Haarmann, de 'Vampier van Hanover', was een verdorven moordenaar die in het begin van de 20e eeuw de Duitse stad Hannover terroriseerde.

funeralhome.jpg

 

Uitvaartcentra, zoals we die nu kennen, zijn plaatsen waar de overledene wordt voorbereid op zijn laatste rustplaats. In de 16e en 17e eeuw dienden uitvaartcentra echter een heel ander doel.

elizabeth-bathor-01.jpg

 

Elizabeth Bathory, ook wel bekend als de 'Blood Countess', is een van de meest beruchte vrouwelijke seriemoordenaars in de geschiedenis.

Richard Ramirez-1.jpg

 

The Night Stalker, wiens echte naam Richard Ramirez is, was een beruchte seriemoordenaar die halverwege de jaren tachtig Californië terroriseerde. Ramirez, een zelfbenoemde satanist, was verantwoordelijk voor 13 moorden en talloze verkrachtingen en inbraken.