ElliotRodger2.jpg


 

In deze true crime-documentaire behandelt EWU Crime Storytime het bizare ongeziene beeldmateriaal van Elliot Rodger.

De moorden van Isla Vista in 2014 waren een reeks vrouwonvriendelijke terreuraanslagen in Isla Vista, Californië. Op de avond van 23 mei doodde de 22-jarige Elliot Rodger zes mensen en verwondde veertien anderen - door geweerschoten, steken en rammen met voertuigen - in de buurt van de campus van de Universiteit van Californië, Santa Barbara, en pleegde vervolgens zelfmoord.

einde-leven1.jpg

 

Het is een feit dat het leven op aarde ooit eindigt. Alle soorten die vandaag de dag over onze planeet zwerven, bestaan vanaf dat moment niet meer. De grote vraag is: hoe eindigt leven? En vindt er op korte termijn een massa-extinctie plaats of hebben we nog even de tijd om een andere planeet te vinden?

 

im9.jpg

Foto: Halloween heeft bij jong en oud een eigen betekenis gekregen.

Nog even te gaan, en dan is het zover. Nee nee! Geen Purge-day! Halloween! Heb jij je voorbereidingen al gedaan? Of gaan de rijen van kwellende geesten jou huis toch wel stilletjes voorbij?

Jared_Loughner_USMS.jpg

 

Jared Lee Loughner geboren 10 september 1988, is een Amerikaanse massamoordenaar die schuldig werd bevonden aan 19 aanklachten van moord en poging tot moord in verband met de schietpartij in Tucson van 8 januari 2011.

marek-piwnicki-w9th8tFl7b0-unsplash.jpg

 

David Joseph Carpenter (geboren op 6 mei 1930), ook bekend als de Trailside Killer, is een Amerikaanse seriemoordenaar die bekend staat om het stalken en vermoorden van vrouwen op wandelpaden in de buurt van San Francisco, Californië.