Het verhaal van de familie Lutz inspireerde het boek "The Amityville Horror" van Jay Anson, dat later werd omgezet in een populaire filmfranchise. Het boek en de films tonen de ervaringen van de familie Lutz met spookachtige verschijningen, demonische stemmen en andere onverklaarbare verschijnselen.

Meest berucht

Spookhuizen zijn gebouwen waarvan wordt aangenomen dat ze worden achtervolgd door geesten of geesten. Het zijn vaak verlaten gebouwen die de reputatie hebben griezelig en spookachtig te zijn. In de moderne wereld is er één spookhuis dat als het meest berucht wordt beschouwd. Dit artikel gaat in op de geschiedenis en het rondspoken van dit beruchte spookhuis.

 

Amityville_horror_house-04.png

 

Amityville Horrorhuis

Het bekendste spookhuis is het Amityville Horror House, gelegen op 112 Ocean Avenue in Amityville, New York. Het huis kreeg bekendheid in 1974, toen Ronald DeFeo Jr. zijn hele familie vermoordde terwijl ze in hun bed sliepen. Een jaar later trok de familie Lutz in het huis, maar vertrok na slechts 28 dagen, bewerend dat ze werden geterroriseerd door paranormale activiteit.

De familie Lutz

 

Amityville_horror_house-01.png

 

Gerapporteerde ervaringen

Het verhaal van de familie Lutz inspireerde het boek "The Amityville Horror" van Jay Anson, dat later werd omgezet in een populaire filmfranchise. Het boek en de films tonen de ervaringen van de familie Lutz met spookachtige verschijningen, demonische stemmen en andere onverklaarbare verschijnselen. De rondspoken in het Amityville Horror House zouden een breed scala aan paranormale activiteiten omvatten. Hier zijn enkele van de gerapporteerde ervaringen van de familie Lutz:

  • Onverklaarbare koude plekken door het hele huis, zelfs als de verwarming aan stond.
  • Zwermen vliegen verschijnen midden in de winter.
  • Vreemde geuren, zoals de geur van uitwerpselen of parfum, zonder waarneembare bron.
  • Deuren en ramen gaan vanzelf open en dicht.
  • Groen slijm sijpelt uit de muren en sleutelgaten.
  • Een demonisch gezicht verschijnt in een raam.
  • De dochter van het gezin zweeft uit haar bed.
  • Harde geluiden, zoals gebons en voetstappen, hoorbaar door het hele huis.
  • De aanwezigheid van een demonische entiteit die bekend staat als
  • 'Jodie', waarvan werd gezegd dat hij de vorm aannam van een varken of een jong meisje.

De familie Lutz meldde ook dat ze tijdens hun verblijf in huis een gevoel van angst en angst voelden. Ze beweerden dat hun persoonlijkheid drastisch veranderde en dat ze prikkelbaar, agressief en angstig werden.

Amityville_horror_house-03.png

Iconisch symbool van het paranormale

Het Amityville Horror House is een populaire toeristische attractie geworden en is vaak het onderwerp van paranormaal onderzoek. Ondanks de controverse rond het verhaal van de familie Lutz en de authenticiteit van het rondspoken, blijft het huis een iconisch symbool van het paranormale en heeft het een blijvende invloed gehad op de populaire cultuur.

Verwijder het van zijn beruchte verleden

In 2010 werd het huis verkocht aan nieuwe eigenaren die het renoveerden en het adres veranderden in 108 Ocean Avenue in een poging het te distantiëren van zijn beruchte verleden. Het huis trekt echter nog steeds bezoekers en blijft een bron van fascinatie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het paranormale.

Door: Engedingen.com - Videobron: Fife Paranormal - Foto's: Seulatr - Creative Commons-licentie

 

DISCLAIMER: Alle materialen in deze video's worden gebruikt voor amusementsdoeleinden en vallen binnen de richtlijnen van redelijk gebruik. Geen inbreuk op het auteursrecht bedoeld. Als je de auteursrechteigenaar bent of vertegenwoordigt van het materiaal dat in deze video wordt gebruikt, en je hebt een probleem met het gebruik van dat materiaal, kunt je hier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons opnemen.