couple_coxie.jpg

Foto: Meagan (25) en Johnny Coxie (29). © WSPA

Twee nieuwe slachtoffers van de vermoedelijke seriemoordenaar Todd Kohlhepp zijn geïdentificeerd. Het gaat om Meagan (25) en Johnny Coxie (29). Het koppel werd doodgeschoten en begraven op zijn terrein. Een week geleden kon Kala Brown nog wel uit de klauwen van haar kidnapper bevrijd worden. De politie in Woodruff vond de 30-jarige Amerikaanse vastgeketend aan haar nek en voeten in een metalen container. Zij had moeten toekijken hoe haar vriend, de 32-jarige Charles Carver, eveneens doodgeschoten werd.

the second couple who was found murdered

Meagan kreeg een kogel in het hoofd, haar echtgenoot incasseerde verschillende schotwonden in het lichaam. Haar moeder had haar dochter en schoonzoon op 22 december als vermist opgegeven.

Volgens de lijkschouwer zijn ze snel na hun verdwijning om het leven gekomen. Beide lichamen werden aangekleed teruggevonden in kleine putten onder de grond, dankzij hun tatoeages en gebitsgegevens konden ze uiteindelijk geïdentifeerd worden.

Kohlepp -een veroordeelde seksdelinquent- had de agenten zelf naar de drie graven geleid. Het motief voor de moorden is nog niet duidelijk. "Enkele lichaamsdelen ontbreken, maar daar wil ik niet dieper op ingaan. Het onderzoek loopt nog", aldus de lijkschouwer.


the second couple who was found murdered

Meagan en Johnny stonden bekend als bedelaars in Spartanburg, beiden hadden ook een tijdje in de cel gezeten. Alle verdwijningszaken uit de buurt worden nu herbekeken, maar de politie denkt niet dat er nog meer menselijke resten in de buurt van zijn eigendom zullen gevonden worden

Vorig weekend gaf Kohlepp ook toe dat hij vier mensen op klaarlichte dag omgebracht heeft in een motorfietswinkel in 2003 in Chesnee. De moordzaak staat ook wel bekend als de 'Superbike murders'. In 1986 bleek hij ook al een 14-jarig meisje vastgebonden en verkracht te hebben.


kohlepp_big.jpg

Foto: © ap


kohlepp_big3.jpg

Foto: Kohlepp -een veroordeelde seksdelinquent- had de agenten zelf naar de drie graven geleid. © ap


kala_brown.jpg

Foto: Een week geleden kon Kala Brown nog wel uit de klauwen van haar kidnapper bevrijd worden. © ap

Lees ook: Kidnapper vastgeketende Amerikaanse bekent zeven moorden


Door: Hln.be - Bron: USA Today; BBC