mindseed-tv.JPG

 

Dit was veruit een van de engste onderzoeken die MindSeed TV ooit heeft gedaan. Deze inhoud kan door sommigen als zeer storend worden ervaren en moet naar eigen goeddunken van de kijker worden bekeken.

Lonnie_David_Franklin_Grim_Sleeper-02.jpg

 

Lonnie David Franklin Jr. (30 augustus 1952 – 28 maart 2020), beter bekend onder de bijnaam Grim Sleeper, was een Amerikaanse seriemoordenaar die verantwoordelijk was voor minstens tien moorden en één poging tot moord in Los Angeles, Californië van 1985 tot 2007.

slenderman4.jpg


Langzamerhand worden steeds meer gruwelijke details bekend over het bizarre steekincident in de Verenigde Staten, waarbij twee 12-jarige meisjes een klasgenootje 19 keer met een mes staken.

Peter-Suthcliffe.gif

 

Peter William Sutcliffe, ook bekend als Peter William Coonan, was een Engelse seriemoordenaar die door de pers de Yorkshire Ripper (een toespeling op Jack the Ripper) werd genoemd.

ghosthouse.JPG

 

Dit zijn waargebeurde verhalen van het onvoorstelbare. A Haunting is een Amerikaanse paranormaal Youtube kanaal die inzicht geeft in de praktijkervaringen van individuen die het slachtoffer zijn geworden van paranormale incidenten en spookachtige ontmoetingen.