Header-new701px.jpg

Foto: © Daytona Beach Police Department.

Een man uit Daytona Beach in Amerika betrapte zijn 18-jarige buurjongen die op dat moment zijn 11-jarige zoon seksueel misbruikte. Hij sloeg de misbruiker totdat hij bewusteloos in een plas bloed op de grond lag, waarna hij de politie belde. 'Zend een ambulance. Hij zal er een nodig hebben,' aldus de rustige maar woedende stem van de vader in het telefoongesprek.

Het zoontje vertelde aan de politie dat ze videospelletjes aan het spelen waren, totdat zijn vrienden weggingen. Hij bleef met zijn 18-jarige buurman over en werd door hem misbruikt.

De buurman stond volgens de vader dichtbij de familie en was daarom soms bij hem thuis terwijl hij weg was. Het zoontje verklaarde tegenover de politie al sinds zijn 8ste te worden misbruikt door zijn buurman.

De 18-jarige dader is aangeklaagd voor het jarenlang misbruiken van zijn 11-jarige buurjongen. De dader bekende, nadat hij voor zijn verwondingen naar het ziekenhuis werd gebracht, zijn misbruik tegenover de politie.

Tegen de vader is tot nu toe geen aanklacht ingediend. Volgens de Daytona Beach Police Department zal dit ook niet snel gebeuren. 'De vader gedroeg zich als een vader.

Ik zie als politieman én als vader niets waarmee we de vader kunnen aanklagen,' aldus Daytona Beach politiechef Mike Chitwood tegen The News Journal. 'Je hebt hier een 18-jarige die zijn doelwit duidelijk uitkoos, met een specifieke werkwijze te werk ging en meerdere keren seks had met het slachtoffer.'

Door: Michelle Sakkers