Header-new701px.jpg

Foto: Crumpler moet voor het gerecht verschijnen. © ANP/Jefferson County Sheriff's Office.

In Amerika staat een man terecht die wordt verdacht van mensenhandel voor seksdoeleinden en het aanranden van een kind. Hij zou via de datingsite Grindr jongemannen hebben gelokt en ze als seksslaven hebben opgesloten in zijn huis.

De Jefferson County Sheriff's Office heeft onlangs foto's vrijgegeven van de 48-jarige Sean Crumpler, die binnenkort voor het gerecht moet verschijnen. De blonde man zou via Grindr, een datingapp voor homo's, lesbiennes en biseksuelen, kwetsbare jonge mannen hebben gelokt, waarvan de meesten van huis waren weggelopen.

Sugar daddies:

In ruil voor kost en inwoning dwong Crumpler zijn slachtoffers seksuele handelingen te verrichten. Eén van hen zei tegen de Amerikaanse nieuwszender Fox31 Denver dat Crumpler de jonge mannen voorzag van tatoeages om duidelijk te maken dat de jonge mannen zijn eigendom waren en 'om alle sugar daddies af te schrikken'.

Volgens zijn slachtoffers had Crumpler soms meer dan tien jonge mannen in zijn huis en waren sommigen van hen minderjarig. Ook zou de 48-jarige Amerikaan hiv-positief zijn en zou hij tijdens de seksuele contacten geen voorbehoedsmiddelen hebben gebruikt.

Borgtocht In september werd de man op borgtocht vrijgelaten, de borgsom bedroeg 100.000 dollar (omgerekend 89.000 euro). Op 23 november komt de zaak in de Amerikaanse staat Colorado voor de rechter.

Bron: AD