Header-new701px.jpg

Foto: © thinkstock.

De kans dat het nog goed komt met de piemel van Fan Lung is nagenoeg onbestaand. Nadat zijn vrouw hem had betrapt op overspel, sneed zij tot tweemaal toe 's mans lid af. Daarbij komt dat de trots van de 32-jarige Chinees nu spoorloos blijkt. Hoe is het zo ver kunnen komen? Wij vertellen u het onwaarschijnlijke verhaal.

De vrouw uit Shangqiu, in de provincie Henan, onderschepte een aantal aangebrande mails die haar echtgenoot Fan Lung had uitgewisseld met zijn minnares Zhang Hung. Blind van woede stormde zij de kamer binnen, waar haar wederhelft lag te pitten. Prompt sneed de 30-jarige furie met een schaar zijn penis af.

Fan Lung werd overgebracht naar het hospitaal. Daar slaagden de dokters erin om het lid weer aan te hechten. Vergeefse moeite, zo bleek, want de bedrogen echtgenote sloop de ziekenhuiskamer binnen om daar ten tweede male het voorwerp des aanstoots af te knippen en het vervolgens uit het raam te gooien.

Hulpverleners en de politie kamden de omgeving uit om het verloren voorwerp op te sporen. Tevergeefs. Vermoed wordt dat een kat of een hond ermee vandoor gegaan is.

De toestand van Fan Lung, vader van vijf kinderen, wordt intussen stabiel genoemd. Zijn vrouw werd gearresteerd op verdenking van slagen en verwondingen.

Bewerkt door: Eric Belsack - Bron: Metro.co.uk