Header-new701px.jpg

Foto: William Hudson werd opgepakt op verdenking van het plegen van zes moorden. © reuters.

William Hudson heeft een bloedbad aangericht in Texas. De Amerikaan werd opgepakt op verdenking van het plegen van zes moorden. De slachtoffers waren leden van twee gezinnen.

De 33-jarige Amerikaan werd opgesloten na de vondst van een man en vrouw in een woonwagen in de buurt van hun huis. Vier andere slachtoffers, waaronder ook een kind, werden dood aangetroffen in een vijver. De slachtoffers zijn leden van twee gezinnen, schrijft de Telegraph.

De dodelijke slachtoffers in de trailer zijn Carl Johnson (77) en zijn dochter Hannah. Zijn vrouw kon ontsnappen aan de gruwel en sloeg zondagochtend alarm. De politie vond de klein Kade (6) samen met zijn moeder Hannah Johnson en haar vriend Thomas Kemp aan in het water. Ook de twee oudste kinderen van Kemp lagen dood in de vijver.

Carl en Cynthia Johnson waren van Maine naar Texas verhuisd om er te genieten van hun pensioen. Het stel had er een loopbaan opzitten aan de universiteit van Maine. Hannah Johnson reisde haar ouders achterna en leefde met haar vriend Kemp op honderd mijl van de plek waar ze gingen kamperen in Midlothian.

Volgens sheriff Greg Taylor was dit "de ergste massamoord die hij ooit gezien had." De politie wou niets kwijt over de manier waarop de zes vermoord werden maar liet verstaan dat de slachtoffers in de trailer waarschijnlijk om het leven gebracht werden door geweervuur. Het is nog niet duidelijk of Hudson zijn slachtoffers kende.

Bewerkt door: Hln.be