Header-new701px.jpg

Foto: © photo news.

Een Fransman heeft zijn stiefdochters van 12 en 14 meer dan 400 keer verkracht. De 64-jarige uit Trappes werd opgepakt, net als de moeder van de meisjes. Het misbruik begon in januari 2011, schrijft de krant Le Parisien.

De zaak kwam aan het licht toen de meisjes een vertrouwenspersoon op school inlichtten. Ze vertelden over de gruwel die ze ondergingen. De moeder van de meisjes kampte met een gokverslaving. Bij elk verlies werd haar nieuwe man kwaad. Hij ranselde haar dan steevast af en vergreep zich elke keer opnieuw aan haar dochters. Die gingen vaak voor de gruwel op de vlucht in een toilet waar ze zich opsloten.

De meisjes vertelden over de gruwel en verklaarden dat ze ook in het bijzijn van familie mishandeld werden. Op hun moeder konden ze niet rekenen. Zij liet hem begaan. De stiefvader werd zondag in Parijs ondervraagd, net als de moeder. Zij bevestigde de verklaringen van het oudste meisje over de verkrachtingen en het geweld. De Française gaf ook aan dat de meisjes meer dan 400 keer verkracht werden voor haar ogen. Ze werd naar eigen zeggen ook het slachtoffer van seksueel geweld. Optreden tegen de man durfde ze niet uit angst voor geweld.

Door: Redaktie Hln: