Header-new701px.jpg

Foto: © Kos.

Een 35-jarige Indiase man wordt ervan verdacht veertien leden van zijn familie te hebben omgebracht met een slagersmes, waarna hij zelfmoord pleegde. Dat meldt de politie vandaag. Bij de slachtoffers zijn zeven kinderen.

De feiten gebeurden gisteravond na een familiebijeenkomst in Thane, zo'n 32 kilometer van Mumbai. "Hasnin Anwar Warekar hing zichzelf op nadat hij de keel had overgesneden van zijn familieleden, waaronder zijn ouders", verklaarde de woordvoerder van de politie van Thane. De enige overlevende van de familie, een zus van Warekar, is opgenomen in het ziekenhuis nadat buren die haar hoorden roepen, de politie verwittigden.

We hebben de 21-jarige zus van de man nog niet kunnen ondervragen. De vrouw is zwaar getraumatiseerd, aldus de politie. Verschillende media berichten dat de man kalmeringsmiddelen in het eten van zijn familie had gedaan voor hij tot zijn daden overging.

"Uit de eerste vaststellingen blijkt dat de dader alle deuren van het huis vergrendelde en daarna al zijn familieleden, die op de grond lagen, vermoordde met een mes dat hij er had gevonden", zei de lokale politie aan de krant Indian Express Ashutosh Dumbre.

De politie wacht momenteel op meer resultaten waaruit moet blijken of de mensen al dan niet gedrogeerd waren. Hoe de feiten zich precies hebben afgespeeld en wat de motieven van de man zijn, is vooralsnog niet duidelijk.

Volgens de Press Trust of India zou het gaan om een conflict over vastgoed. De man zou een boekhouder zijn geweest.

Door: Hln - Bron: Belga