Header-new701px.jpg

Foto: Crystal Leah Gambino maakte haar man een kopje kleiner toen ze hem met een koppeltje aantrof in bed. Ook het stelletje schoot ze dood. © kos.

Toen ze haar man met een koppeltje in haar bed ontdekte, sloegen de stoppen van Crystal Leah Gambino door. Ze vermoordde haar man én het stelletje. De zangeres zit op beschuldiging van drievoudige moord in de gevangenis.

Gambino pleegde de drievoudige moord maandagnacht in Alexis, North Carolina, zo meldt de krant The Charlotte Observer. Haar schoonbroer belde de politie en vertelde dat Gambino in een telefoontje aan een familielid vertelde dat ze haar man Giovanni James en twee andere mensen vermoord had. Die twee anderen zijn Geoffrey Glenn Gilliland (39) en Stephanie Lynn Sanchez (33). "Ze betrapte hem in bed met een andere vrouw en vertelde ook dat ze de kogelhulzen en de lichamen opgeruimd had. Ze zei dat ze het lichaam van de vrouw in een kruiwagen naar een vuurput in de tuin gevoerd had."

Toch had de schoonbroer twijfels bij het verhaal van zijn schoonzus. Volgens de beller had ze, "al vaker gebeurtenissen verzonnen". Maar hij voelde zich naar eigen zeggen verplicht om het verhaal te melden aan de politie. Een patrouille trok naar het huis en trof er inderdaad drie lichamen aan. Volgens lokale media lagen ze alle drie nog in de slaapkamer. De politie wou niet kwijt of het lijk van Stephanie Sanchez in de tuin lag.

Gambino werd opgepakt in het naburige dorpje Stanley. De politie ontdekte dat Gilliand en Sanchez in een hotel verbleven in Charlotte. Ze proberen nu uit te zoeken hoe ze in contact gekomen zijn met de overspelige echtgenoot. "We willen ook weten of Gambino het koppel al langer kende. Dat proberen we uit te maken op basis van computer- en telefoonverkeer", aldus Rosselle. "Dit alles kan nog een tijdje duren, misschien wel weken."

De dader is volgens de website Riverbnation een zangeres met meer dan 250 nummers op haar actief. De muziek die ze schrijft, is geïnspireerd op het werk van de band 4 Non Blondes, een groep die in ons land in de jaren 1990 een monsterhit scoorde met het liedje 'What's Up?'.

Volgens de krant The Charlotte Observer heeft Crystal een kind samen met haar man. In 2009 vroeg ze de scheiding aan, maar ze liet die procedure stopzetten. In hetzelfde jaar vroeg ze ook de eerste keer het faillissement aan, dat deed ze in 2012 opnieuw. Toen werd haar man ook aangeklaagd voor het uiten van bedreigingen tegen zijn vrouw. De klacht werd later ongedaan gemaakt.

Volgens een buurvrouw, die liever anoniem wilde blijven, had Crystal gewelddadige neigingen. Zo trok ze een pistool toen de twee vorig jaar in een discussie verwikkeld raakten. "Ik denk niet dat ze de intentie had om me daadwerkelijk neer te schieten. Het leek me toen de beste oplossing om haar gewoon met rust te laten."

Gambino zal niet vrijkomen op borgtocht. Het is niet duidelijk of ze beroep doet op een advocaat.

Door: Hln - Bron:The Charlotte Observer