Header-new701px.jpg

Foto: Quezada vond het prima dat haar dochtertje Leiliana vastgebonden in de kast stak. Zo kon haar meisje niet zien hoe mama een shot heroïne zette. © facebook.

Een moeder wordt in Texas beschuldigd van het ombrengen van haar bloedeigen dochtertje. Samen met haar vriend mishandelde ze het meisje van vier. De kleine Leiliana Wright stierf op 13 maart aan haar verwondingen in Grand Prairie, meldt Mail Online. De Amerikaanse had een dosis heroïne in haar lijf toen ze haar kind een paar rake klappen verkocht.

Ze had van haar moeder, Jeri Quezada en haar vriend, Charlies Phifer een pak slaag gekregen. Het duivelskoppel had een dosis heroïne gespoten en was high toen ze het kind afranselden met een bamboestok en een broeksriem. Leiliana moest gestraft worden omdat ze van het sapje van haar broertje gedronken had.

De politie kreeg op 13 maart een telefoontje van Quezada met de melding dat ze haar kind aan het reanimeren was. De medische hulpverleners troffen het meisje aan met blauwe plakken in haar gezichtje. Quezada zei dat haar dochtertje in de douche gevallen was nadat ze met blauwe plekken thuisgekomen was. De 4-jarige werd nog overgebracht naar een ziekenhuis waar ze dood verklaard werd.

Drie dagen later werd duidelijk dat het om doodslag ging. Dat bleek uit de verwondingen die het kind had aan haar hoofdje en in haar buikstreek. Van een ongeval in een douche was geen sprake. Haar moeder zou tijdens de ondervragingen nog verschillende versies van haar waarheid verteld hebben. Uiteindelijk verklaarde de Amerikaanse dat ze een telefoontje van haar vriendje Phifer gekregen had op 12 maart. Hij vroeg haar om een flesje Pedialyte -een drankje voor kinderen tegen bruikkrampen- te brengen voor Leiliana.

Later op de avond ging ze haar kind bij Phifer ophalen en die vertelde zijn vriendin dat hij haar dochter vastgeboden had in een kast. Dat vond Quezada uitstekend want zo kon het meisje niet zien hoe haar moeder aan de heroïne ging. Volgens de politie hing het meisje met haar handjes op haar rug in het meubel en kon ze niet eens gaan zitten. Toen het meisje haar sandwich niet wilde opeten, haalde haar moeder uit. Ze gaf haar kind een paar flinke tikken. Het meisje moest opnieuw overgeven en Phifer greep haar daarop bij de keel. De bruut duwde het weerloze kind ook nog een paar keer tegen een muur. Nadat hij het kind opnieuw in de kast gestoken had, ging haar moeder vragen of ze wilde douchen.

Uit het verslag van de lijkschouwer bleek dat Leiliana, 'van kop tot teen gewond was' en ze ook sporen van zweepslagen had. Haar moeder is intussen opgepakt. Haar vriendje loopt voorlopig nog vrij rond. "

Bron: Mail Online - Door: Redaktie Hln.be