Header-new701px.jpg

Mohamed_Zahran.jpg

Foto: © Engelse politie.

Een 38-jarige man uit County Durham in Engeland moet zestien jaar de cel in voor een vernederende steekpartij met gruwelijke details. Hij liet twee vrouwen lesbische seksuele handelingen met elkaar uitvoeren onder bedreiging met een mes terwijl een kleuter van een van de slachtoffers ernaast stond. Daarna stak hij herhaaldelijk op beide vrouwen in.

Volgens Daily Mail wilde de dader, Mohamed Zahran, zelf seks hebben met de vrouwen nadat hij een poosje had toegekeken maar sputterden de vrouwen op dat moment tegen. Toen werd Zahran zo boos dat hij met zijn mes begon te steken.

Een van de twee slachtoffers wist naakt naar buiten te rennen en alarm te slaan. Zahran stak zichzelf in zijn buik voordat agenten hem konden inrekenen maar overleefde die zelfmoordpoging. De rechter zei tegen Zahran: ,,Dit zal ze de rest van hun leven achtervolgen." Een van de vrouwen durft nauwelijks nog te douchen omdat ze dan haar littekens ziet. Beide slachtoffers hebben regelmatig flashbacks naar de gebeurtenissen.

Een van de slachtoffers kwam in de rechtszaal aan het woord: ,,We dachten dat hij ons ging vermoorden. Toen we op elkaar lagen begon hij zichzelf en ons aan te raken. We huilden en schreeuwden. Hij keek alsof hij mijn vriendin ging verkrachten. Ze smeekte hem dat niet te doen. Ik zei dat hij van haar af moest blijven."

Op dat moment begon Zahran te steken. De dader dreigde ook de familie van de vrouwen dood te schieten als ze niet zouden meewerken.

Door: Redaktie AD