Header-new701px.jpg

Gestrand op een afbrokkelend platform in Baja, neemt een gezin het op tegen een wraakzuchtige megalodonhaai.

Olieman Paul Sturges (Josh Lucas) neemt zijn gezin mee naar een Mexicaans kustplaatsje om zijn trots en vreugde te bezoeken. Een booreiland.

Maar wanneer ze aankomen, is de eens zo levendige stad een schaduw van haar vroegere zelf. Er wordt gezegd dat het boren iets heeft doen ontwaken, een legende, een mythe, een megalodon: The Black Demon!

Als niet-gelovige neemt Paul zijn gezin mee om het booreiland te onderzoeken, maar ontdekt dat hij deze gigantische haai een andere maaltijd heeft gegeven om te terroriseren en te verslinden.

  • Regiseur: Adrian Grunberg
  • Schrijvers: Carlos CiscoBoise Esquerra
  • Cast: Omar Chaparro, Bolivar Sanchez, Carlos Solórzano
  • Release datum: 28 April 2023

Door: Engedingen.com - Bron: Rapid Trailer

DISCLAIMER: Alle materialen in deze video's worden gebruikt voor amusementsdoeleinden en vallen binnen de richtlijnen van redelijk gebruik. Geen inbreuk op het auteursrecht bedoeld. Als je de auteursrechteigenaar bent of vertegenwoordigt van het materiaal dat in deze video wordt gebruikt, en je hebt een probleem met het gebruik van dat materiaal, kunt je hier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons opnemen.