The_black_demon.jpg

 

Gestrand op een afbrokkelend platform in Baja, neemt een gezin het op tegen een wraakzuchtige megalodonhaai.

black_wolf-01.jpg

 

Dit is het verhaal van de ergste wolvenaanval in de geschiedenis. Deze wolf in Turku, Finland viel binnen een jaar 22 kinderen aan en at ze op, totdat hij uiteindelijk werd gedood.

einde-der-tijden2.png

 

Een verzameling clips die opnieuw zijn bewerkt uit verschillende rampenfilms.

trapist-1.jpg


Op een drukbijgewoonde persconferentie heeft de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA deze avond bekendgemaakt dat er zeven aarde-achtige planeten zijn ontdekt rond de dwergster Trappist-1. Drie van die planeten bevinden zich dicht genoeg bij de warmte van de ster om leefbaar te zijn en lijken qua omvang op de aarde. "Buitenaards leven is dus mogelijk", klonk het. "De vraag is niet of we een tweede aarde zullen vinden, maar wel wanneer."

meteoriet.jpg


De aarde heeft al heel wat natuurrampen moeten doorstaan, van een meteorietenregen die het einde betekende voor de dinosaurussen tot tsunami's die bijna kernrampen ontketenden. Toch blijft de kleine blauwe bol ondanks al die tegenslag intact tot op heden. En hopelijk blijft dat zo. Maar mocht een van deze vijf rampen de aarde treffen, dan is het waarschijnlijk gedaan met het leven op aarde.