Header-new701px.jpg

De programmamakers van de Braziliaanse televisie hebben passagiers in een metro de stuipen op het lijf gejaagd door een meute zombies op het openbare vervoersmiddel af te sturen. De grap werd uitgezonden in het programma Silvio Santos, dat erom bekendstaat meer van dit soort vergaande grappen uit te halen.

In het fragment is te zien hoe de metro eerst stil komt te staan. Dan beginnen de lichten te flikkeren en vervolgens gaan ze helemaal uit. Zodra het licht weer aan gaat is een hele meute zombies te zien voor de ramen van de metro, die proberen binnen te komen. De passagiers gillen het uit.

De grap gaat nog een stapje verder wanneer een zombie zich over de vloer van de metro vooruit sleept richting de passagiers. Uiteindelijk is te zien hoe een hele groep zombies de metro instormt en zich aan de passagiers vergrijpt.

In 2013 haalde het tv-programma ook al een zieke grap uit. Ter promotie van de nieuwe 'Chucky'-film stopte ze een kleine acteur compleet in Chuckykostuum achter de filmposter in een bushokje. Op het moment dat passagiers in het bushokje aan het wachten zijn, begint het licht te knipperen en vervolgens springt de moordlustige Chucky met mes en al uit de 'poster' en rent achter de mensen aan.

Door: Elena van Doorn - Bron: Metronieuws.nl