Header-new701px.jpg

closet-fugit.jpg

Foto: Hij zei: 'Niet bang zijn meisje'", vertelt Presley aangedaan. © metro.co.uk

Sociale media - Een meisje van elf heeft de schrik van haar leven opgedaan toen ze in haar kleerkast een man ontdekte die op de vlucht was voor de politie. Presley Brown uit Oklahoma in de Verenigde Staten gilde het hele huis bij elkaar.

Het meisje was in haar badkamer berichtjes aan het sturen naar vriendinnen met haar smartphone, toen ze in de reflectie van de spiegel opeens een man zag staan in haar kleerkast. "Hij sprong naar buiten en ik was doodsbang. Hij zei: 'Niet bang zijn meisje'", vertelt Presley aangedaan. Haar ouders hoorden haar gillen tot in hun kantoor, waar ze aan het werk waren.

kast.jpg

Foto: © metro.co.uk

De vader van het meisje stormde meteen naar haar kamer en slaagde erin de man buiten te werken. Maar niet voor die nog 100 dollar van het verjaardagsgeld van het meisje had mee gegrist.

Sheriff

Daarop belde de familie de plaatselijke sheriff. Die zocht met zijn manschappen een hele nacht naar de dader. Het bleek te gaan om de 26-jarige Race Cox, die op de vlucht was na twee misdrijven. De man kon opgepakt worden en verschijnt volgende week voor de rechter.

"Elke keer als ik daar binnen ga, denk ik aan wat er is gebeurd"

Schrik

Het gezin is blij dat er uiteindelijk niets ergs gebeurd is, maar Presley zelf heeft wel een schrik gepakt. Ze durft niet meer in haar badkamer binnen te gaan. "Elke keer als ik daar binnen ga, denk ik aan wat er is gebeurd en herinner ik me hoe griezelig het was", zucht ze.

Door: Koen Van De Sype - Bron: kxii.com, Metro.co.uk