orphan2.jpg

 

Orphan is een moderne cultklassieker rond een mysterieus adoptiekind, Esther (Isabelle Fuhrman). Wanneer een familie haar opneemt, begint Esther een campagne van verwrongen manipulatie en geweld, en uiteindelijk wordt onthuld dat ze een 30-jarige moordenaar is.

the_last_rite.jpg

 

Een medische student die lijdt aan slaapverlamming wordt geplaagd door een demonische entiteit, nadat ze bij haar vriend is ingetrokken.

Texas_Chaibsaw_massacre.jpg

 

Na bijna 50 jaar ondergedoken te hebben gezeten, keert Leatherface terug om een groep idealistische jonge vrienden te terroriseren die per ongeluk zijn zorgvuldig afgeschermde wereld verstoren in een afgelegen stadje in Texas.

Sheperd.jpg

 

Eric Black is verloren na de mysterieuze dood van zijn overspelige vrouw. Op de vlucht van zijn verleden naar een nieuwe baan als herder, komt hij alleen vast te zitten op een majestueus, verweerd eiland met een onheilspellend geheim.

the_Zeme.jpg

 

Landontwikkelaar Erie verhuist met zijn vrouw Kit en 8-jarige dochter Alysha naar een afgelegen eiland genaamd Hell'n'view nadat hij geld heeft verloren bij een grote deal.