The_Conjuring3.JPG

 

Een huiveringwekkend verhaal over terreur, moord en onbekend kwaad dat zelfs ervaren paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren schokte.

Know-fear.JPG

 

Na de bezetenheid van zijn vrouw activeren Donald Capel en zijn familie een gevaarlijk ritueel in een boek dat wordt gebruikt om demonen te identificeren en uit te bannen, een ritueel dat elk gezinslid dwingt om op hun eigen unieke manier met de demon te communiceren: om het te zien, te horen of er tegen te praten.

Aileen.JPG

 

Aileen Carol "Lee" Wuornos was een Amerikaanse seriemoordenaar en sekswerker die in 1989 en 1990 zeven mannen in Florida vermoordde door ze van dichtbij neer te schieten.

Freaky.JPG

 

Nadat ze haar lichaam heeft verwisseld met een gestoorde seriemoordenaar, ontdekt een jong meisje op de middelbare school dat ze minder dan 24 uur heeft voordat de verandering definitief wordt.

Halloween_2020.JPG

 

De Halloween-franchise heeft zoveel wendingen gehad dat proberen om het verhaal uit te zoeken een beetje verwarrend kan zijn. Maar maak je geen zorgen. Looper heeft de hele tijdlijn in detail uiteengezet. Vanaf die eerste nacht van terreur tot Michael's bloedige terugkeer, hier is het hele Halloween-verhaal eindelijk uitgelegd.