Nadat een Black Friday-rel in een tragedie eindigt, terroriseert een mysterieuze, door Thanksgiving geïnspireerde moordenaar Plymouth, Massachusetts – de geboorteplaats van de beruchte feestdag.

 

Een achtjarige jongen probeert de mysterieuze kloppende geluiden te onderzoeken die uit de muren van zijn huis komen en onthult een duister geheim dat zijn sinistere ouders voor hem verborgen hebben gehouden.

 

Op jacht naar een veelbelovende procedure die naar verluidt zijn kanker zou genezen, gaat John Kramer richting Mexico om een experimentele behandeling te ondergaan, maar ontdekt dat hij ten prooi valt aan oplichterij. Nu worden de oplichters de prooi van het nieuwe spel van Jigsaw.

 

Dit najaar is het precies 50 jaar geleden dat de meest angstaanjagende horrorfilm uit de geschiedenis op de schermen verscheen en het publiek over de hele wereld schokte. Op Vrijdag 13 oktober, begint een nieuw hoofdstuk. Van Blumhouse en regisseur David Gordon Green, die de status quo verbrijzelden met hun wederopstanding van de Halloween-franchise, komt nu The Exorcist: Believer.

 

De geest van een dode jongen achtervolgt de New Yorkse illustrator Adam Ellis - en maakt - sinds augustus, zijn internetvolgers gek en nu is "Dear David" zogenaamd verschenen in Montana.