Criminologiestudente Chloe (Madison) doet alsof ze dood is om in te breken in een plaatselijk lijkenhuis in een kleine stad en bewijsmateriaal te stelen dat haar jongere broer aan een misdaad bindt.

Eenmaal binnen ontdekt ze al snel dat de lijkschouwer (O'Connell) het mortuarium gebruikt als dekmantel voor zijn zieke en verwrongen zaak: het verkopen van lichaamsdelen. Wanneer de lijkschouwer ontdekt dat Chloe niet dood is, ontstaat er een angstaanjagend kat-en-muisspel en ontdekt Chloe al snel dat het engste aan het mortuarium niet de doden zijn, maar de levenden.

  • Regiseur: Patrick Lussier
  • Schrijvers: Simon Boyes, Adam Mason
  • Cast: Bailee Madison, Jerry O'Connell, Anthony Turpel
  • Release datum: 9 December 2022

Door: Engedingen.com - Bron: Voltage Pictures

DISCLAIMER: Alle materialen in deze video's worden gebruikt voor amusementsdoeleinden en vallen binnen de richtlijnen van redelijk gebruik. Geen inbreuk op het auteursrecht bedoeld. Als je de auteursrechteigenaar bent of vertegenwoordigt van het materiaal dat in deze video wordt gebruikt, en je hebt een probleem met het gebruik van dat materiaal, kunt je hier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons opnemen.